Ingredienser
- 2 aubergine
- 1 løk
- 1 chili
- 1 neve fersk basilikum
- 1 neve fersk bladpersille
- 1 dl bulgur
- 3 egg
- 100 gram parmesan
- potetmel
- havregryn
- 2 ts spisskummen
- nøytral olje
- salt og pepper
Fremgangsmåte
- Kok bulgur som anvist på pakken. Finhakk urter og riv parmesan.
- Aubergine prikkes godt med en gaffel før du legger dem inn i ovnen på 200 grader. Bak i omtrent 1 time. Deretter skal de kjøles ned litt.
- Skrap ut innholdet av auberginene og bland det med resten av ingrediensene. Du skal få en nokså fast deig.
- Form deigen til små auberginekaker og stek dem i en stekepanne i litt olje til de er gylne. Eller bak i ovnen først, sånn at deigen setter seg, før du steker dem opp i en stekepanne.