Sunn og bærekraftig gatemat fra sykkelvogna

Ønsker du en unik og annerledes matopplevelse? Jeg leverer førsteklasses catering til ulike arrangement og garanterer spennende gatemat servert rett fra sykkelvogna

Inviter meg med på fest!

Uansett hva slags arrangement du planlegger, ruller jeg inn med maten klar. Med pedalkraft og god samvittighet serverer jeg digg mat laget fra bunnen. Jeg bruker alltid gode råvarer og streber etter å være mest mulig økologisk.

Planlegger du bryllup, festival, bursdag, firmafest eller lignende? Jeg kan servere fra 5 til 50 personer, til fornuftige og hyggelige priser.

Bærekraftig og miljøvennlig

Å være miljøvennlig lønner seg. Jeg sykler til ditt arrangement og sørger for at både bestikk og servise er komposterbart og bærekraftig.

Du kan booke meg og sykkelvogna mi til fastpris eller jeg kan selge per porsjon. Jeg tar kontanter, Vipps og faktura. Vogna er selvforsynt og er derfor ikke avhengig av strøm eller andre fasiliteter.

Eksempler på meny

Valnøttburger

M/ SILKEMYK HUMMUS OG SYLTET RØDLØK
KR. 115,-

Libanesisk moussaka

M/ FERSKE URTER OG GRILLET PITABRØD
KR. 80,-

Grønnsmaks linsegryte

M/ KNUSTE PEANØTTER OG FERSK KORIANDER
KR. 65,-

Chili sin carne

M/ MØRK SJOKOLADE, KAFFE OG RØMMEDRESSING
KR. 80,-

Alle retter er hjemmelaget og er selvfølgelig uten kjøtt.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud

Jeg gleder meg til å servere skikkelig digg gatemat til ditt arrangement. Send en epost til hei@gronnsmak.no.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram