Om Grønnsmak

Hei og velkommen! Mitt navn er Gerrit og jeg startet Grønnsmak i 2016. Her deler jeg gode grønne oppskrifter helt gratis.

Grønnsmak ble lansert i 2016 fordi jeg lenge har delt oppskrifter med venner og bekjente. Mange er nysgjerrige på vegetarisk kosthold og stadig flere er interesserte i hva jeg spiser.

Etter flere år med analog deling, lengtende blikk og siklende munner, tenkte jeg det var bedre å samle alle oppskrifter på et sted. På denne måten har alle alltid tilgang til gode oppskrifter som er både bra for kroppen og miljøet.

I 2020 utvidet jeg konseptet og serverer nå digg gatemat rett fra sykkelvogna. Jeg stiller opp på mange ulike arrangement. Det kan være alt fra bryllup, festival, til markedsdager, bursdager eller firmafest. Kun fantasien setter grenser. Jeg lager også noen utvalgte produkter på bestilling, disse finner du i nettbutikken. Med ujevne mellomrom er det også mulighet for take-away, informasjon om dette blir lagt ut på Facebook og Instagram fortløpende.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram