Velkommen til Grønnsmak!

Mitt navn er Gerrit og jeg startet Grønnsmak i 2016. Her deler jeg vegetaroppskrifter for hele familien helt gratis.

Gode vegetaroppskrifter

Grønnsmak ble lansert i 2016 fordi jeg lenge har delt oppskrifter med venner og bekjente. Mange er nysgjerrige på vegetarisk kosthold og stadig flere er interesserte i hva jeg spiser.

Etter flere år med analog deling og lengtende blikk, tenkte jeg det var bedre å samle alle oppskrifter på et sted. På denne måten har alle alltid tilgang til gode vegetaroppskrifter for hele familien, som er både bra for kroppen og miljøet.

Catering og take-away

I 2020 utvidet jeg konseptet og startet opp catering. Grønnsmak leverer nå skikkelig kvalitetsmat til ulike arrangementer. Det kan være alt fra bryllup, festival, konfirmasjon eller bursdager.

Jeg lager også utvalgte produkter på bestilling, disse finner du i nettbutikken. Med ujevne mellomrom er det også mulighet for take-away, informasjon om dette blir lagt ut på Facebook og Instagram fortløpende.

130

Oppskrifter

200+

Besøkende daglig

6+

år med erfaring

100%

Fersk og smakfult

Nettbutikk

Jeg selger en rekke smakfulle produkter i nettbutikken. Her kan du blant annet kjøpe bringebærsyltetøy med chiafrø og hummus med soltørket tomat på bestilling. Jeg selger dessuten nydelige middagsretter til en overkommelig pris. Alt er uten tilsetningsstoffer og laget med gode råvarer.

Ønsker du å bestille noe som du ikke finner i nettbutikken? Ta gjerne kontakt så skal jeg prøve å hjelpe deg så godt jeg bare kan.

Hold deg oppdatert

Grønnsmak er høyst tilstede på både Facebook, Instagram og Snapchat. Følg meg gjerne for å holde deg oppdatert på nye oppskrifter og gode tilbud.

Jeg sender også ut nyhetsbrev med ujevne mellomrom. Meld deg på nyhetsbrevet og få inspirasjon rett i innboksen (Du kan når som helst melde deg av igjen).

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram