Halloumiburger

Ingredienser

  • 1 aubergine
  • 1 stk halloumi
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ss balsamicoeddik
  • 0,5 ts oregano
  • 1 spisspaprika
  • 1 tomat
  • 2 ss majones
  • 2 ss pesto
  • 1 neve ruccola
  • 2 burgerbrød
  • salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. Skjær aubergine i 2 cm tykke skiver og legg dem i en bolle. Visp sammen olivenolje, balsamicoeddik og oregano. Smak til med litt salt og pepper. Hell olivenoljeblandingen over aubergineskivene og bland godt. Grill eller stek auberginen i 5 minutter på hver side.
  2. Skjær paprika i to og ta ut kjernehuset. Legg de halve paprikaene på grillen (eller i ovnen) med skinnsiden ned og la dem ligge til de begynner å bli myke.
  3. Del halloumi i to på langs. Grill (eller stek) deretter i 2 minutter på hver side, til de er gylne.
  4. Skjær tomaten i skiver og grill burgerbrødene kjapt på grillen (eller i ovnen).
  5. Fyll brødene lagvis med aubergine, halloumi og resten av ingrediensene.

Likte du oppskriften?

Om Grønnsmak

Grønnsmak har delt vegan- og vegetaroppskrifter siden 2016. Mitt mål med Grønnsmak er at alle får tilgang til gode og sunne oppskrifter som gjør det enklere å spise vegetarisk.

Gerrit Heeringa Karafiat