Ingredienser
- 1 aubergine
- 1 stk halloumi
- 1 ss olivenolje
- 1 ss balsamicoeddik
- 0,5 ts oregano
- 1 spisspaprika
- 1 tomat
- 2 ss majones
- 2 ss pesto
- 1 neve ruccola
- 2 burgerbrød
- salt og pepper
Fremgangsmåte
- Skjær aubergine i 2 cm tykke skiver og legg dem i en bolle. Visp sammen olivenolje, balsamicoeddik og oregano. Smak til med litt salt og pepper. Hell olivenoljeblandingen over aubergineskivene og bland godt. Grill eller stek auberginen i 5 minutter på hver side.
- Skjær paprika i to og ta ut kjernehuset. Legg de halve paprikaene på grillen (eller i ovnen) med skinnsiden ned og la dem ligge til de begynner å bli myke.
- Del halloumi i to på langs. Grill (eller stek) deretter i 2 minutter på hver side, til de er gylne.
- Skjær tomaten i skiver og grill burgerbrødene kjapt på grillen (eller i ovnen).
- Fyll brødene lagvis med aubergine, halloumi og resten av ingrediensene.