Middelhavets potetsalat

Ingredienser

  • 500 gram potet
  • 500 gram druer
  • 1 boks cherrytomater
  • 1 potte fersk basilikum
  • 1 pakke fetaost
  • 1 glass kalamataoliven
  • 1 rødløk
  • ekstra jomfru olivenolje
  • salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. Skjær potetene i terninger og kok dem møre. Avkjøl potetene i en stor bolle.
  2. Del druer og tomater i to. Finhakk rødløk og vend inn sammen med fetaost, basilikum og oliven.
  3. Smak til med en god dose olivenolje, salt og pepper. Bruk gjerne litt grov salt.

Likte du oppskriften?

Om Grønnsmak

Grønnsmak har delt vegan- og vegetaroppskrifter siden 2016. Mitt mål med Grønnsmak er at alle får tilgang til gode og sunne oppskrifter som gjør det enklere å spise vegetarisk.

Gerrit Heeringa Karafiat