Aubergineboller

Disse deilige auberginebollene (polpette di melanzane) passer perfekt til pasta eller meze, men kan også fint serveres som hovedrett eller snack. Sunt og godt er det uansett!

70 minutter
Vanskelighetsgrad: Middels
(673 vurderinger)
Nøkkelord:

Ingredienser (4 porsjoner)

  • aubergine
    2
    stk
  • løk
    1
    stk
  • chili
    1
    stk
  • fersk bladpersille
    1
    neve
  • fersk basilikum
    1
    neve
  • bulgur
    1
    kopp
  • egg
    3
    stk
  • potetmel
  • parmesan
    100
    gr
  • olivenolje
  • salt og pepper
  • spisskummen
    2
    ts

Informasjon

Kalorier (per porsjon): 367kcal

Fremgangsmåte

1

Kok bulgur

Kok bulgur som anvist på pakken. Finhakk urter og riv parmesan.

2

Bak aubergine

ubergine prikkes godt med en gaffel før du legger dem inn i ovnen på 200 grader. Bak i omtrent 1 time. Deretter skal de kjøles ned litt.

3

Lag bollene

Skrap ut innholdet av auberginene og bland det med resten av ingrediensene. Du skal få en nokså fast deig.

4

Stek aubergineboller

Form deigen til små aubergineboller og stek dem i en stekepanne i litt olje til de er gylne.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram