Bønnesalat med bulgur

Dette er en enkel men sensasjonelt frisk salat. Kraftfulle smaker sørger for at man ikke trenger all verden til innsats for at denne blir uforglemmelig.

25 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
(434 vurderinger)
Nøkkelord:

Ingredienser (4 porsjoner)

  • bulgur
    2
    dl
  • cherrytomater
    1
    boks
  • agurk
    ½
  • rødløk
    1
  • grønn paprika
    1
  • hvite bønner
    2
    bokser
  • fersk bladpersille
    1
    neve
  • tahini
    3
    ss
  • soltørket tomat
    3-4
    stk
  • kalamataoliven
    15
  • salt og pepper
  • sitronsaft
    2
    ss
  • hvitvinseddik
    2
    ss
  • sumac
    1
    ts
  • mandler
    1
    håndfull

Informasjon

Kalorier (per porsjon): 485kcal
  • Tilberedingstid:
    10 minutter
  • Koketid:
    15 minutter
  • Kategori:
  • Kjøkken:

Fremgangsmåte

1

Kutt grønnsaker

Del cherrytomater i fire, agurk og paprika i små terninger. Skjær rødløk i tynne skiver, finhakk bladpersille og mandler. Kutt soltørkede tomater i små biter og del oliven i to, om du vil.

2

Kok bulgur

Kok bulgur etter anvisning på pakken

3

Salt tomatene

Strø salt over tomatene og la stå i noen minutter.

4

Bland ingrediensene

Bland sammen alle ingrediensene og server.