Brun bønnesuppe

Med brun bønnesuppe kan du selv variere hvor sterk suppen skal være. Du kan følge oppskriften og toppe suppen med chiliflak og avokado, eller tilsette ekstra fersk chili.

30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
(395 vurderinger)
Nøkkelord:

Ingredienser (4 porsjoner)

  • mais
    1
    boks
  • stangselleri
    2
    stk
  • spisskummen
    2
    ss
  • hvitløk
    6
    fedd
  • løk
    2
    stk
  • tomatpuré
    2
    ss
  • sorte bønner
    3
    bokser
  • chili
  • grønnsakskraft
    1
    l
  • salt og pepper

Informasjon

Kalorier (per porsjon): 396kcal

Fremgangsmåte

1

Kutt grønnsaker

Kutt stangselleri i biter, løk i skiver og finhakk hvitløk og chili.

2

Kok suppe

Varm opp 4 ss olje i en gryte og tilsett stangselleri og løk. La det surre på middels varme. Når grønnsakene har fått en gyllen farge, tilsett tomatpuré, chili og hvitløk. Etter 1 minutt kan du heller over grønnsakskraft og tilsette spisskummen. Tilsett bønner og kok på middels varme i minst 20 minutter. Tilsett mais på slutten av koketiden. Smak til med salt og pepper.

3

Servering

Server gjerne med toppet fersk chili, avokado og koriander om du har.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram