Curtido

Curtido er en god og litt sterk kålsalat fra El Salvador. Den er lett å lage og passer perfekt til all slags grillmat eller latinamerikanske retter.

15 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
(567 vurderinger)
Nøkkelord:

Ingredienser (4 porsjoner)

  • hodekål
    1
    stk
  • rødløk
    1
  • gulrot
    2
    stk
  • chili
    2
  • salt
    2
    ss
  • tomat
    2
    stk
  • rødvinseddik
    ½
    dl
  • srirachasaus
    2
    ss
  • oregano
    2
    ss
  • salt og pepper

Informasjon

Kalorier (per porsjon): 265kcal

Fremgangsmåte

1

Kutt og bland grønnsaker

Finsnitt kål, rødløk, chili og gulrot. Hakk tomatene i små biter. Kna saltet inn i grønnsakene til de slipper litt væske. Bland inn de andre ingrediensene og smak til med eddik, salt og pepper hvis du vil.

Tips: Du må gjerne la salaten stå noen dager i kjøleskapet, da blir den ekstra god.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram