Pasta fagioli

Denne retten er utrolig enkel og kjapp å lage. Dessuten smaker den super godt takket være smakfulle råvarer og en solid dose timian.

25 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
(547 vurderinger)
Nøkkelord:

Ingredienser (4 porsjoner)

  • hvitløk
    2
    fedd
  • squash
    1
    stk
  • hakkede tomater
    1
    boks
  • sortøyebønner
    350
    gram
  • grønnsaksbuljong
    2
    terninger
  • vann
    1
    liter
  • rødløk
    1
    stk
  • pasta
    1
    pk
  • timian
  • salt og pepper

Informasjon

Kalorier (per porsjon): 586kcal

Fremgangsmåte

1

Kutt grønnsaker

Kutt rødløk i tynne skiver, finhakk hvitløk og kutt squash i halvmåner.

2

Lag sausen og kok pasta

Surr rødløk til den er blank sammen med litt hvitløk og olje. Ha opp i hakkede tomater, buljong, vann, squash og bønner. Kok i 10 minutter. Ha deretter opp i pasta og kok ytterligere 10 minutter, eller til den er al dente. Smak til med timian, salt og pepper.

Tips: Du kan også bruke kikerter eller hvite bønner om du ikke får tak i sortøyebønner.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram