Frittata med brokkoli og fetaost

Frittata er en italiensk omelettvariant. Denne er med brokkoli og blomkål, men du må gjerne bytte ut noen grønnsaker med for eksempel sopp.

40 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
(443 vurderinger)
Nøkkelord:

Ingredienser (4 porsjoner)

  • brokkoli
    ½
    stk
  • blomkål
    ½
    stk
  • løk
    ½
  • egg
    6
  • melk
    2
    dl
  • fersk bladpersille
    4
    ss
  • fetaost
    200
    gr
  • salt og pepper

Informasjon

Kalorier (per porsjon): 246kcal

Fremgangsmåte

1

Kok blomkål og brokkoli

Forvarm ovnen på 200 grader. Kok blomkål og brokkoli i 5 minutter i godt saltet vann. Sil av vannet og la det dampe av seg i kjelen.

2

Visp sammen ingredienser

Visp sammen egg, melk, finhakket persille og fetaost. Smak til med salt og pepper.

3

Stek frittata

Fordel blomkål, brokkoli og løk i en ildfast form. Fordel eggemassen over grønnsakene. Stek i ovnen i 25-30 minutter, eller til eggene har satt seg. Ta formen ut av ovnen og la den hvile i 5 minutter.