Fylt paprika

Uimotståelige fylte paprika, med en særdeles smakfull tomatsaus og ferske urter. Denne retter er ikke spesielt mettende, så du bør nok servere noe bulgur eller ris til.

40 minutter
Vanskelighetsgrad: Middels
(324 vurderinger)
Nøkkelord:

Ingredienser (4 porsjoner)

  • paprika
    4
    stk
  • olivenolje
    2
    ss
  • løk
    2
    stk
  • hvitløk
    4
    fedd
  • cherrytomater
    10
  • sorte bønner
    1
    boks
  • hakkede tomater
    1
    boks
  • parmesan
    5
    ss revet
  • squash
    ½
  • fersk rosmarin
  • salvie
  • brødskive
    2
    stk
  • ost
    2
    never
  • hvit pepper
    1
    klype
  • salt og pepper

Informasjon

Kalorier (per porsjon): 368kcal

Fremgangsmåte

1

Kutt grønnsaker

Finhakk løk og hvitløk. Del cherrytomatene i to og riv squash på et rivjern.

2

Surr løk og hvitløk

Surr løk og hvitløk i en gryte med olivenolje til den er blank og myk. Tilsett cherrytomatene og la det surre i noen minutter til.

3

Tilsett resten av ingrediensene

Tilsett hakkede tomater, urter, litt salt og hvit pepper og la den koke så lenge du gidder, men minst 30 minutter. Vend inn revet squash, parmesan og sorte bønner til slutt. Smak til med salt og pepper.

4

Del paprika

Del paprikaen på langs og fjern frø og hinne. Fyll dem med sausen og strø over brødsmuler. Topp paprikaen med revet ost.

Tips: Du kan også skjære av toppen og fylle den opp på den måten.

5

Bak i ovnen

Bak i ovnen på 225 grader i omtrent 25 minutter.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram