Uimotståelige fylte paprika, med en særdeles smakfull tomatsaus og ferske urter. Denne retter er ikke spesielt mettende, så du bør nok servere noe bulgur eller ris til.
Finhakk løk og hvitløk. Del cherrytomatene i to og riv squash på et rivjern.
Surr løk og hvitløk i en gryte med olivenolje til den er blank og myk. Tilsett cherrytomatene og la det surre i noen minutter til.
Tilsett hakkede tomater, urter, litt salt og hvit pepper og la den koke så lenge du gidder, men minst 30 minutter. Vend inn revet squash, parmesan og sorte bønner til slutt. Smak til med salt og pepper.
Del paprikaen på langs og fjern frø og hinne. Fyll dem med sausen og strø over brødsmuler. Topp paprikaen med revet ost.
Tips: Du kan også skjære av toppen og fylle den opp på den måten.
Bak i ovnen på 225 grader i omtrent 25 minutter.