Gerrits linsegryte

Enkel og rask gryterett som rett og slett fungerer i en travel hverdag. Du kan lage den så sterk du bare vil, eller ikke vil…

30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
(943 vurderinger)
Nøkkelord:

Ingredienser (4 porsjoner)

  • løk
    1
    stk
  • hvitløk
    3
    fedd
  • stangselleri
    2
    stk
  • olivenolje
    3
    ss
  • curry paste
    4
    ts
  • hakkede tomater
    1
    boks
  • kokosmelk
    1
    boks
  • grønnsaksbuljong
    1
    terning
  • grønne linser
    2
    bokser
  • spinat
    1
    pose
  • chiliflak
  • salt og pepper

Informasjon

Kalorier (per porsjon): 424kcal

Fremgangsmåte

1

Kutt grønnsaker

Finsnitt løk og finhakk hvitløk. Kutt stangselleri i biter.

2

Kok gryte

Varm oljen i en kjele og surr løk, stangselleri og hvitløk til den er blank. Bland inn curry paste. Tilsett tomatene, kokosmelk og en knust buljongterning. La det koke i omtrent fem minutter, under omrøring. Tilsett linser og spinat og la det koke noen minutter til.

3

Servering

Smak til med salt, pepper og chiliflak. Server gjerne med ris til om dere er mange.