Grillet rosenkål med granateple

Det finnes neppe noe som smaker bedre enn grillet rosenkål. Server gjerne med curtido eller tabbouleh.

30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
(437 vurderinger)
Nøkkelord:

Ingredienser (4 porsjoner)

  • rosenkål
    1
    pk
  • granateple
    1
  • rødløk
    1
  • sesamfrø
    3
    ss
  • honning
    2
    ss
  • olivenolje
    3
    ss
  • salt og pepper

Informasjon

Kalorier (per porsjon): 276kcal

Fremgangsmåte

1

Grill rosenkål

Rens rosenkål for den nederste delen og del i to. Del rødløk i båter. Bland rosenkål og rødløk med olivenolje og litt salt og pepper. Pakk deretter inn i aluminiumsfolie og sleng den på grillen.

2

Rør inn de resterende ingrediensene

Rens granateplet og snu rosenkål med jevne mellomrom. Grill til alt er mørt, deretter rører du honning, granateple og sesamfrø sammen med det som er grillet. Smak til med salt og pepper om nødvendig.

3

Servering

Server med couscous, curtido eller tabbouleh.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram