Gulrotsalat med yoghurt

En eksepsjonell enkel gulrotsalat som kommer til å imponere smaksløkene gang på gang. Jeg kan nesten ikke fatte hvor godt noe så enkelt kan bli. Et fast innslag hver gang vi har meze-kveld.

5 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
(354 vurderinger)
Nøkkelord:

Ingredienser (4 porsjoner)

  • olivenolje
    5
    ss
  • gulrot
    500
    gr
  • gresk yoghurt
    250
    gr
  • hvitløk
    2
    fedd
  • sitronsaft
    1
    ss
  • salt og pepper

Informasjon

Kalorier (per porsjon): 341kcal
  • Tilberedingstid:
    5 minutter
  • Koketid:
    10 minutter
  • Kategori:
  • Kjøkken:

Fremgangsmåte

1

Stek hvitløk og gulrot

Finhakk hvitløk og surr i en stekepanne med litt olje. Tilsett deretter raspet gulrot og surr til den mykner. Sett til side og avkjøl.

2

Bland resten av ingrediensene

Bland sammen yoghurt, olivenolje, sitronsaft, litt salt og pepper. Vend inn gulrotblandingen. Smak til med mer salt og pepper hvis det trengs.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram