Gulrotsalat med yoghurt

En eksepsjonell enkel gulrotsalat som kommer til å imponere smaksløkene gang på gang. Jeg kan nesten ikke fatte hvor godt noe så enkelt kan bli. Et fast innslag hver gang vi har meze-kveld.

5 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
(354 vurderinger)
Nøkkelord:

Ingredienser (4 porsjoner)

  • olivenolje
    5
    ss
  • gulrot
    500
    gr
  • gresk yoghurt
    250
    gr
  • hvitløk
    2
    fedd
  • sitronsaft
    1
    ss
  • salt og pepper

Informasjon

Kalorier (per porsjon): 341kcal
  • Tilberedingstid:
    5 minutter
  • Koketid:
    10 minutter
  • Kategori:
  • Kjøkken:

Fremgangsmåte

1

Stek hvitløk og gulrot

Finhakk hvitløk og surr i en stekepanne med litt olje. Tilsett deretter raspet gulrot og surr til den mykner. Sett til side og avkjøl.

2

Bland resten av ingrediensene

Bland sammen yoghurt, olivenolje, sitronsaft, litt salt og pepper. Vend inn gulrotblandingen. Smak til med mer salt og pepper hvis det trengs.