Hvite bønner med squash og bulgur

Stekt squash og hvite bønner som toppes med masse deilig fetaost. Det kan ikke bli særlig bedre enn det!

40 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
(56 vurderinger)
Nøkkelord:

Ingredienser ( porsjoner)

  • bulgur
    2
    dl
  • hvite bønner
    3
    bokser
  • squash
    500
    gr
  • hvitløk
    3
    fedd
  • vårløk
    6
    stk
  • fersk dill
    1
    potte
  • fetaost
    150
    gr
  • sitronsaft
    1
    ss
  • sumac
    2
    ts
  • olivenolje
  • salt og pepper

Informasjon

Kalorier (per porsjon): 456kcal

Fremgangsmåte

1

Kok bulgur

Kok bulgur etter anvisning.

2

Kutt grønnsaker

Skjær squash i 1 cm tykke skiver, finhakk hvitløk og dill og kutt vårløk i staver på ca. 4 cm.

3

Stek squash

Varm så litt olivenolje i en stor stekepanne på middels varme. Stek squash til den er gyllen på begge sider. Dryss over litt salt og pepper. Sett til side og gjenta prosessen med bønnene.

4

Surr hvitløk og vårløk

Ta en ny stekepanne og surr hvitløk, dill og vårløk. Pass på å røre jevnlig, så det ikke svir seg. Tilsett squash og bønner og la det surre i noen minutter. Trekk av varmen og vend in sumac.

5

Servering

Topp med fetaost, litt olivenolje og ha over litt ekstra fersk dill om du har igjen. Dryss over litt sumac også om du vil.