Hvite bønner med squash og bulgur

Stekt squash og hvite bønner som toppes med masse deilig fetaost. Det kan ikke bli særlig bedre enn det!

40 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
(56 vurderinger)
Nøkkelord:

Ingredienser ( porsjoner)

  • bulgur
    2
    dl
  • hvite bønner
    3
    bokser
  • squash
    500
    gr
  • hvitløk
    3
    fedd
  • vårløk
    6
    stk
  • fersk dill
    1
    potte
  • fetaost
    150
    gr
  • sitronsaft
    1
    ss
  • sumac
    2
    ts
  • olivenolje
  • salt og pepper

Informasjon

Kalorier (per porsjon): 456kcal

Fremgangsmåte

1

Kok bulgur

Kok bulgur etter anvisning.

2

Kutt grønnsaker

Skjær squash i 1 cm tykke skiver, finhakk hvitløk og dill og kutt vårløk i staver på ca. 4 cm.

3

Stek squash

Varm så litt olivenolje i en stor stekepanne på middels varme. Stek squash til den er gyllen på begge sider. Dryss over litt salt og pepper. Sett til side og gjenta prosessen med bønnene.

4

Surr hvitløk og vårløk

Ta en ny stekepanne og surr hvitløk, dill og vårløk. Pass på å røre jevnlig, så det ikke svir seg. Tilsett squash og bønner og la det surre i noen minutter. Trekk av varmen og vend in sumac.

5

Servering

Topp med fetaost, litt olivenolje og ha over litt ekstra fersk dill om du har igjen. Dryss over litt sumac også om du vil.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram