Kapunata med pasta

Maltas versjon av ratatouille.

60 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
(986 vurderinger)
Nøkkelord:

Ingredienser (4 porsjoner)

  • olivenolje
    3
    ss
  • pasta
    300
    gr
  • løk
    1
    stk
  • hvitløk
    5
    fedd
  • salt
    1
    ts
  • tomatpuré
    2
    ss
  • aubergine
    1
    stk
  • squash
    1
    stk
  • gul paprika
    2
    stk
  • tomat
    4
    stk
  • kalamataoliven
    100
    gr
  • kapers
    4
    ss
  • balsamicoeddik
    2
    ts
  • salt og pepper

Informasjon

Kalorier (per porsjon): 547kcal

Fremgangsmåte

1

Kutt grønnsaker

Finhakk løk og hvitløk. Kutt aubergine, squash, tomater og paprika i terninger.

2

Surr løk og hvitløk

Tilsett olivenolje i en kjele og surr løk, hvitløk og litt salt til løken er blank. Tilsett paprika og squash og la det surre litt til.

3

Ha i resten av grønnsakene

Tilsett tomatpuré og la det surre et par minutter. Ha deretter i resten av grønnsakene, oliven, kapers, balsamico og la det koke med lokk i minst 30 minutter eller til alle grønnsakene er møre.

4

Kok pasta

Kok pasta etter anvisning og smak til kapunata med salt og pepper.