Kremet pasta med sopp

Lettvint og fyldig fløtesaus med sopp etter eget ønske. Det er også helt opp til deg å velge hva slags pasta du vil bruke. Usannsynlig godt blir det uansett.

30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
(982 vurderinger)
Nøkkelord:

Ingredienser (4 porsjoner)

  • sjalottløk
    2
    stk
  • hvitvin
    1
    dl
  • grønnsakskraft
    2
    dl
  • fløte
    3
    dl
  • salt og pepper
  • aromasopp
    300
    gr
  • smør
    1
    ss
  • spaghetti
    ½
    pk
  • fersk gressløk
    2
    ss
  • fersk basilikum
    1
    neve
  • parmesan
    6
    ss

Informasjon

Kalorier (per porsjon): 568kcal

Fremgangsmåte

1

Lag fløtesaus

Ha finhakket løk, vin og kraft i en kjele og reduser væsken til 1 dl. Hell på fløte, kok opp og smak til med salt og pepper.

2

Stek sopp

Kutt soppen i biter og stek i smør i en panne. Smak til med salt og pepper.

Tips: Du kan bruke den soppen du selv vil. Bruk gjerne kantarell eller steinsopp om det er sesong for dét.

3

Kok pasta

Kok spaghetti eller annen pasta etter anvisning. Vend deretter sammen med fløtesaus og sopp.

4

Servering

Ha alt over i en stor serveringsform og dryss over gressløk, basilikum og revet parmesan.