Labneh med dadler og appelsin

Denne nydelige retten kan du spise til frokost, lunsj eller/og på lørdagskvelden med et godt glass vin til. Anbefaler sistnevnte på det aller sterkeste. Labneh med dadler og appelsin passer også fint som dessert.

15 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
(934 vurderinger)
Nøkkelord:

Ingredienser ( porsjoner)

  • labneh
    dl
  • appelsin
    2
    juicen av
  • dadler
    4
    stk
  • kanelstang
    1
  • fersk mynte
  • sukker
    2
    ss
  • appelsin
    ½
    skallet av
  • salt

Informasjon

Kalorier (per porsjon): 386kcal

Fremgangsmåte

1

Fjern steinene

Fjern steinen i dadlene og kutt dem i biter. Ha bitene i en skål.

2

Kok appelsinsaft

Riv skallet av en halv appelsin og sett det til side enn så lenge. Deretter presser du juicen ut av appelsinene i en gryte og tilsetter sukker, kanelstang og salt. La det koke i 5 minutter.

3

Servering

Hell juicen over dadlene og la det kjøle ned til romtemperatur. Til slutt kan du toppe labneh med juicen og litt fersk mynte. Server gjerne med pitabrød.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram