Labneh med dadler og appelsin

Denne nydelige retten kan du spise til frokost, lunsj eller/og på lørdagskvelden med et godt glass vin til. Anbefaler sistnevnte på det aller sterkeste. Labneh med dadler og appelsin passer også fint som dessert.

15 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
(934 vurderinger)
Nøkkelord:

Ingredienser ( porsjoner)

  • labneh
    dl
  • appelsin
    2
    juicen av
  • dadler
    4
    stk
  • kanelstang
    1
  • fersk mynte
  • sukker
    2
    ss
  • appelsin
    ½
    skallet av
  • salt

Informasjon

Kalorier (per porsjon): 386kcal

Fremgangsmåte

1

Fjern steinene

Fjern steinen i dadlene og kutt dem i biter. Ha bitene i en skål.

2

Kok appelsinsaft

Riv skallet av en halv appelsin og sett det til side enn så lenge. Deretter presser du juicen ut av appelsinene i en gryte og tilsetter sukker, kanelstang og salt. La det koke i 5 minutter.

3

Servering

Hell juicen over dadlene og la det kjøle ned til romtemperatur. Til slutt kan du toppe labneh med juicen og litt fersk mynte. Server gjerne med pitabrød.