Løkterte med labneh og oregano

Smaken av karamellisert løk kombinert med butterdeig er uimotståelig. Frisk opp denne terten med labneh og oregano og du har en helt fantastisk rett og litt annerledes pizza.

35 minutter
Vanskelighetsgrad: Middels
(457 vurderinger)
Nøkkelord:

Ingredienser (2 porsjoner)

  • butterdeigplater
    4
    stk
  • rødløk
    1
    stk
  • løk
    1
    stk
  • sjalottløk
    1
    stk
  • olivenolje
    1
    ss
  • labneh
    200
    gr
  • smør
    1
    ss
  • ruccola
    litt
  • fersk oregano
    neve
  • balsamicoeddik

Informasjon

Kalorier (per porsjon): 645kcal

Fremgangsmåte

1

Lag bunnen

Kjevle ut butterdeigen litt og del den slik at du har 4 rektangler. Prikk dem med gaffel.

2

Karamelliser løk

Kutt deretter all løk i fine strimler og stek de gylne og myke i litt smør og olje. Smak til med salt og pepper.

3

Stek terte

Fordel den stekte løken på tertene og fordel labneh jevnt utover. Stek deretter tertene i ovnen på 180 grader i omtrent 20 minutter, til de er gylne og sprø.

4

Servering

Topp det hele med litt ruccola, fersk oregano og litt balsamico.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram