Lunsjkake

Ahh, havre! Et skikkelig godt, sunt og næringsrikt alternativ å ha med i matpakka. Du kan spise den som den er, eller toppe skiva med ditt favorittpålegg. Perfekt som turmat.

40 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
(328 vurderinger)
Nøkkelord:

Ingredienser (4 porsjoner)

  • banan
    1
    stk
  • cottage cheese
    250
    gr
  • egg
    2
    stk
  • bakepulver
    ts
  • kanel
    1
    ts
  • ingefærpulver
    1
    ts
  • valnøtter
    2
    ss
  • gresskarkjerner
    2
    ss
  • honning
    1
    ss
  • havregryn
    110
    gr
  • havremel
    110
    gr
  • blåbær
    1
    håndfull

Informasjon

Kalorier (per porsjon): 446kcal

Fremgangsmåte

1

Bland sammen ingrediensene

Mos banan, cottage cheese og egg med en stavmikser. Rør deretter inn resten av ingrediensene. La deigen svelle i omtrent 10 minutter.

2

Bak i ovnen

Fordel deigen i en brødform med bakepapir og bak i ovnen på 180 grader i 30 minutter eller til den er helt mør. La den kjøle av seg på en rist før du serverer, eller oppbevar i kjøleskapet.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram