Marokkansk quinoasalat

Dette er en nydelig marokkansk quinoasalat full av gode smaker. En uimotståelig kombinasjon av granateple, quinoa og ferske urter.

25 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
(343 vurderinger)
Nøkkelord:

Ingredienser (4 porsjoner)

  • quinoa
    250
    gr
  • kikerter
    2
    bokser
  • fersk bladpersille
    5
    ss
  • tomat
    2-3
    stk
  • vårløk
    3
    stk
  • fersk koriander
    2
    ss
  • granateple
    1
  • gresskarkjerner
    1
    neve
  • olivenolje
    2
    ss
  • karripulver
    2
    ts
  • sitronsaft
    1
    ss

Informasjon

Kalorier (per porsjon): 437kcal

Fremgangsmåte

1

Kok quinoa

Kok quinoa etter anvisning. Altså kok opp dobbelt så mye vann, tilsett quinoa og sett ned varmen. La det småkoke under lokk i 15 minutter.

2

Kutt grønnsaker

Kutt vårløk og tomat i biter og rens kjernene ut av granateplet. Grovhakk bladpersille og koriander.

3

Stek kikerter

Ha litt olje i en stekepanne og tilsett kikerter, karripulver, salt og pepper. La det surre litt, men rør med jevne mellomrom. Ha i sitronsaft.

4

Servering

Fordel blandingen på tallerkener og topp med vårløk, tomat, bladpersille, koriander, gresskarkjerner og granateple.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram