Middelhavets potetsalat

Konas første møte med meg. Dette er hennes og min favoritt blant potetsalater. Den passer utmerket til alt av grillmat og er nesten en rett i seg selv.

30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
(543 vurderinger)
Nøkkelord:

Ingredienser (4 porsjoner)

  • potet
    500
    gr
  • druer
    500
    gr
  • cherrytomater
    1
    boks
  • fersk basilikum
    1
    potte
  • fetaost
    1
    boks
  • kalamataoliven
    1
    glas
  • rødløk
    1
    stk
  • salt og pepper
  • olivenolje

Informasjon

Kalorier (per porsjon): 381kcal
  • Tilberedingstid:
    15 minutter
  • Koketid:
    15 minutter
  • Kategori:
  • Kjøkken:

Fremgangsmåte

1

Kok poteter

Skjær potetene i terninger og kok dem møre. Avkjøl potetene i en stor bolle.

2

Kutt resten av ingrediensene

Del druer og tomater i to. Finhakk rødløk og vend inn sammen med fetaost, basilikum og oliven.

3

Servering

Smak til med en god dose olivenolje, salt og pepper. Bruk gjerne en litt grov salt.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram