Ostedipp med feta, rødløk og oregano

En nydelig kremet dipp med fetaost, oregano og rødløk. For meg uunnværlig på meze-bordet.

10 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
(323 vurderinger)
Nøkkelord:

Ingredienser (4 porsjoner)

  • fetaost
    200
    gr
  • gresk yoghurt
    100
    gr
  • rødløk
    1
    stk
  • fersk oregano
    4
    ss
  • olivenolje
    2
    ss
  • pepper

Informasjon

Kalorier (per porsjon): 322kcal

Fremgangsmåte

1

Kutt grønnsaker

Finhakk rødløk og fersk oregano.

2

Smuldre fetaost

Smuldre fetaost i en bolle og bland inn yoghurt. Vend inn rødløk, oregano og smak til med svart pepper.

3

Servering

Dryss over litt oregano og ha over litt olivenolje.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram