Pasta marinara

En ganske enkel men tilsvarende smakfull pastarett med hvite bønner og champignon.

20 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
(432 vurderinger)
Nøkkelord:

Ingredienser (4 porsjoner)

  • pasta
    300
    gr
  • hvite bønner
    450
    gr
  • champignon
    400
    gr
  • ruccola
    1
    pose
  • hakkede tomater
    2
    bokser
  • løk
    1
    stk
  • vann
    1
    dl
  • hvitløk
    3
    fedd
  • oregano
    1
    ss
  • fersk bladpersille
    2
    ss
  • olivenolje
  • chiliflak
  • salt og pepper

Informasjon

Kalorier (per porsjon): 457kcal

Fremgangsmåte

1

Kok pasta

Kok pasta som anvist på pakken.

2

Stek løk og sopp

Finhakk løk og surr i en panne med olje til den er blank, tilsett deretter finhakket hvitløk og sopp. Stek videre til soppen er brunet.

3

Kok sausen

Tilsett hakkede tomater, vann og urter. La det koke videre i noen minutter. Ha i bønner og smak til med salt og pepper. Rør inn ruccola.

4

Servering

Server pasta med marinarasaus og topp gjerne med ekstra urter og næringsgjær om du har. Liker du det litt sterkt topper du med chiliflak også.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram