Pasta marinara

En ganske enkel men tilsvarende smakfull pastarett med hvite bønner og champignon.

20 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
(432 vurderinger)
Nøkkelord:

Ingredienser (4 porsjoner)

  • pasta
    300
    gr
  • hvite bønner
    450
    gr
  • champignon
    400
    gr
  • ruccola
    1
    pose
  • hakkede tomater
    2
    bokser
  • løk
    1
    stk
  • vann
    1
    dl
  • hvitløk
    3
    fedd
  • oregano
    1
    ss
  • fersk bladpersille
    2
    ss
  • olivenolje
  • chiliflak
  • salt og pepper

Informasjon

Kalorier (per porsjon): 457kcal

Fremgangsmåte

1

Kok pasta

Kok pasta som anvist på pakken.

2

Stek løk og sopp

Finhakk løk og surr i en panne med olje til den er blank, tilsett deretter finhakket hvitløk og sopp. Stek videre til soppen er brunet.

3

Kok sausen

Tilsett hakkede tomater, vann og urter. La det koke videre i noen minutter. Ha i bønner og smak til med salt og pepper. Rør inn ruccola.

4

Servering

Server pasta med marinarasaus og topp gjerne med ekstra urter og næringsgjær om du har. Liker du det litt sterkt topper du med chiliflak også.