Pastinakk med parmesanmajones

Dirty-fries med en liten vri. Sjukt digg ovnsbakt pastinakk med en fortreffelig parmesanmajones. Dette er rett og slett uimotståelig.

30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
(457 vurderinger)
Nøkkelord:

Ingredienser (4 porsjoner)

  • pastinakk
    4
    stk
  • olivenolje
    3
    ss
  • salt og pepper
  • majones
    dl
  • sitronsaft
  • worcestersaus
    1
    ts
  • parmesan
    4
    ss
  • fersk bladpersille
    2
    ss
  • sprøstekt løk
    4
    ss

Informasjon

Kalorier (per porsjon): 285kcal

Fremgangsmåte

1

Bak pastinakk

Skrell pastinakken og del i grove skiver eller staver. Bland vend inn olivenolje, salt og pepper og bak i ovnen på 200 grader til de er møre og gylne.

Tips: Du kan også frityrsteke dem i olje på 160 grader om du foretrekker det. Eller slenge dem på grillen i aluminiumsfolie.

2

Lag parmesanmajones

Rør sammen majones, noen dråper sitronsaft og worcestersaus. Ha 2 spiseskjeer parmesan og spe med litt vann til en dressing.

3

Servering

Legg pastinakken på en tallerken og hell over majonesen. Dryss over resten av parmesanen, bladpersille og sprøstekt løk.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram