Quinoasalat med avokado, edamame og tranebær


Denne enkle, raske og mettende quinoasalaten er fullpakket med proteinrik edamame, deilig avokado og digge tørkede tranebær.

25 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
(351 vurderinger)
Nøkkelord:

Ingredienser (4 porsjoner)

  • quinoa
    250
    gr
  • edamamebønner
    1
    pose
  • olivenolje
  • sitron
    1
    stk
  • dijonsennep
    2
    ts
  • avokado
    1-2
    stk
  • spinat
    200
    gr
  • tørkede tranebær
    100
    gr
  • solsikkefrø
    50
    gr
  • salt og pepper

Informasjon

Kalorier (per porsjon): 557kcal
  • Tilberedingstid:
    10 minutter
  • Koketid:
    15 minutter
  • Kategori:
  • Kjøkken:

Fremgangsmåte

1

Kok quinoa

Kok quinoa i en gryte med lokk. Kok opp dobbelt så mye vann som quinoa og tilsett quinoa, skru ned varmen og sett på lokk. La det koke i omtrent 15-20 minutter.

2

Tin edamamebønner

Tin posen med edamamebønner i varmt vann.

3

Lag dressing

Bland sammen litt olivenolje, sitronsaft og litt raspet sitronskall. Tilsett også sennep, salt og pepper.

4

Vend sammen grønnsakene

Kutt avokadoen i biter og vend inn spinat, tørkede tranebær, solsikkefrø, quinoa og edamamebønner. Hell over dressing.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram