Rødkålwraps

Denne enkle retten er latterlig god. Kikerter stekt i barbequesaus kombineres med finsnittet rødkål, rødløk og spinat. Du kommer til å elske det!

20 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
(622 vurderinger)
Nøkkelord:

Ingredienser (2 porsjoner)

  • hvitløk
    2
    fedd
  • rødkål
    200
    gr
  • eplesidereddik
    2
    ss
  • barbequesaus
    3
    ss
  • majones
    litt
  • kikerter
    1
    boks
  • spinat
    150
    gr
  • rødløk
    ½
    stk
  • tortilla
    4
    stk
  • salt og pepper

Informasjon

Kalorier (per porsjon): 418kcal

Fremgangsmåte

1

Steking

Bland kikertene med barbequesausen og stek de i en stekepanne med litt olje.

2

Gjør klar rødkålblandingen

Kutt rødkålen i fine strimler. Bland den med eplesidereddik, majones, salt og pepper.

3

Servering

Legg opp kikertene, rødkålen, spinat og rødløk i en tortilla.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram