Sjokolade med havsalt og revet sitron

Sjokolade er både sunt og godt i små mengder. Ta gjerne en liten bit hver dag. Nam!

15 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
(375 vurderinger)
Nøkkelord:

Ingredienser (4 porsjoner)

  • mørk sjokolade
    2
    plater
  • sitron
    1
  • havsalt
  • nøtter
  • tørket frukt
  • gresskarkjerner
  • kokosmasse

Informasjon

Kalorier (per porsjon): 367kcal

Fremgangsmåte

1

Smelt sjokolade

Legg sjokoladeplatene på en stekeplate med bakepapir. Sett i ovnen og smelt sjokoladen på 50 grader.

2

Ha på de andre ingrediensene

Når de så vidt har begynt å smelte tar du ut stekebrettet og strør over revet sitronskall, havsalt, revet kokos, gresskarkjerner og annet valgfritt topping. Jeg anbefaler å bare kjøpe en pose med ferdigblandede nøtter og bær. Da helst uten salt.