Spinatsuppe med tahini

Fylt opp til randen med gode smaker! Denne suppen er ekstremt enkel å lage. Tar bare 15 minutter og er skikkelig populær blant barna, særlig om du kaller den monstersuppe...

15 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
(238 vurderinger)
Nøkkelord:

Ingredienser (4 porsjoner)

  • løk
    1
    stk
  • stangselleri
    1
    stilk
  • hvitløk
    3
    fedd
  • vann
    1
    liter
  • grønnsaksbuljong
    2
    stk
  • eplesidereddik
    1
    ts
  • fersk bladpersille
    1
    potte
  • frossen spinat
    300
    gram
  • tahini
    3
    ss
  • salt og pepper

Informasjon

Kalorier (per porsjon): 378kcal

Fremgangsmåte

1

Kutt grønnsaker

Finhakk løk, stangselleri og hvitløk

2

Stek grønnsaker

Varm opp litt olje i en stor gryte. Tilsett løk og surr til den er blank. Tilsett hvitløk og stangselleri og la det surre noen minutter til.

3

Tilsett resten av ingrediensene

Tilsett deretter vann, grønnsaksbuljong og eplesidereddik og kok opp. Så har du opp i spinat og bladpersille og kok i noen minutter. Tilsett tahini og kjør suppen glatt med en stavmikser. Smak til med salt og pepper.

4

Servering

Server med godt brød til, eller topp suppen med foreksempel stekt sopp.