Squashkaker med hvitløksyoghurt

Det er ikke vanskelig å forspise seg på squashkaker. De er ekstremt gode, men kanskje best av alt - veldig lette å lage. Toppes med skikkelig digg hvitløksyoghurt.

35 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
(43 vurderinger)

Ingredienser (4 porsjoner)

  • squash
    1,2
    kg
  • løk
    1
    stk
  • hvetemel
    150
    gr
  • egg
    4
    stk
  • bakepulver
    1
    ts
  • korianderfrø
    1
    ss malte
  • fersk dill
    1
    neve
  • fetaost
    1
    pk
  • gresk yoghurt
    1
    boks
  • hvitløk
    2-3
    fedd
  • sitronsaft
    1
    ss
  • salt og pepper

Informasjon

Kalorier (per porsjon): 435kcal

Fremgangsmåte

1

Rasp squash

Rasp squash og bland det med 1 spiseskje salt. Legg i et dørslag eller lignende og la det stå og renne av seg. Deretter presser du ut det resterende vannet.

2

Bland ingredienser

Rasp løk og bland sammen med squash, hvetemel, egg, korianderfrø, dill og nykvernet pepper. Vend inn fetaost.

3

Stek squashkaker

Varm en stekepanne med olje på middels varme og bruk en stor skje til å lage passe store squashkaker. Stek til de er brunet på begge sider, dette tar omtrent 5 minutter, altså 2,5 minutt på hver side.

4

Lag dressing

Finhakk hvitløk og rør inn i yoghurten sammen med litt salt og pepper, samt sitronsaft.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram