Squashvaffel

Disse vaflene er både sunne og gode. Hemmeligheten er selvfølgelig eplesidereddiken, som gjør vaflene super digge. Vaffel med squash er dessuten meget populært hos barna.

25 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
(745 vurderinger)
Nøkkelord:

Ingredienser (4 porsjoner)

  • havremelk
    6
    dl
  • eplesidereddik
    5
    ts
  • rapsolje
    1
    dl
  • bakepulver
    3
    ts
  • salt
    1
    ts
  • havremel
    3
    dl
  • hvetemel
    2
    dl
  • squash
    1
    stk

Informasjon

Kalorier (per porsjon): 456kcal

Fremgangsmåte

1

Bland det våte

Bland havremelk og eplesidereddik og la det stå i noen minutter.

2

Rør inn det tørre

Visp deretter inn olje, bakepulver, salt og mel.

3

Riv squash

Rasp en squash og ha opp i røra. La den så svelle i omtrent 5 minutter.

4

Stek vaflene

Stek opp vaflene og server med hva du vil. Jeg foretrekker brunost og ordentlig smør.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram