Syltet rødløk

Syltet rødløk er uimotståelig godt og kan brukes til mye og mangt. Som topping på brødskiva eller tilbehør til fredagstacoen. Det er bare fantasien som setter grenser.

15 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
(205 vurderinger)
Nøkkelord:

Ingredienser (4 porsjoner)

  • eplesidereddik
    1
    dl
  • sukker
    2
    dl
  • vann
    3
    dl
  • rødløk
    4
    stk

Informasjon

Kalorier (per porsjon): 55kcal

Fremgangsmåte

1

Kutt rødløk

Skjær løken i syltynne skiver.

2

Kok opp lake

Kok opp vann, eplesidereddik og sukker. La det koke til sukkeret har løst seg opp. Legg løken i et rent glass og la den kjøle av seg. Sett så på tett lokk.

3

Servering

Den syltede rødløken er ferdig etter bare noen få timer, men blir bedre etter noen dager i kjøleskapet.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram