Tacoboller med mangosalsa

Alle liker taco! Dette er smakfulle tacoboller med en forfriskende og søt mangosalsa. Det bare må bli godt. Ellers velger du selvfølgelig tilbehør helt selv.

30 minutter
Vanskelighetsgrad: Middels
(578 vurderinger)

Ingredienser (2 porsjoner)

  • sjalottløk
    1
    stk
  • hvitløk
    3
    fedd
  • røde linser
    1
    boks
  • kikertmel
    3
    ss
  • paprikapulver
    1
    ts
  • fersk koriander
    1
    ts
  • spisskummen
    1
    ts
  • rapsolje
    1
    ss
  • olivenolje
  • mango
    1
    stk
  • chili
    ½
  • vårløk
    2
    stk
  • rødløk
    1
  • olivenolje
    1
    ss
  • fersk koriander
    4
    ss
  • salt og pepper

Informasjon

Kalorier (per porsjon): 456kcal

Fremgangsmåte

1

Lag tacoboller

Skyll linsene og mos dem med en gaffel. Bland inn finhakket sjalottløk og hvitløk, samt krydder før du blander inn kikertmel. Press blandingen ned i bollen, og la den stå kaldt i 15 minutter.

2

Lag mangosalsa

Finhakk mango, koriander, chili, vårløk og rødløk. Tilsett litt olivenolje og smak til med salt og pepper.

3

Stek tacoboller

Varm opp en stekepanne med nøytral olje og bruke hendene dine til å forme små boller som går rett i panna. Stek på middels til høy varme, til bollene er gylne. Snu bollene og gjenta prosessen.