Tacosalat

Tacosalat kan være så mangt og du bestemmer jo ingrediensene i stor grad selv, men søtpotet- og kidneybønner MÅ du bare ha med, det er godt det!

35 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
(547 vurderinger)
Nøkkelord:

Ingredienser (4 porsjoner)

  • nachochips
    1
    pose
  • hjertesalat
    2
    stk
  • cherrytomater
    1
    boks
  • mais
    1
    boks
  • rødløk
    1
    stk
  • vårløk
    3
    stk
  • fersk koriander
    1
    potte
  • srirachasaus
  • lime
    1
    stk
  • søtpotet
    2
    stk
  • kidneybønner
    2
    bokser
  • spisskummen
    1
    ss
  • paprikapulver
    1
    ss
  • salt
    1
    ts
  • chilipulver
    1
    ts
  • kanel
    1
    ts
  • olivenolje
    2
    ss
  • avokado
    2
    stk
  • hvitløk
    1
    fedd
  • salt
  • sitronsaft
    2
    ss
  • vann
    6
    ss

Informasjon

Kalorier (per porsjon): 447kcal
  • Tilberedingstid:
    15 minutter
  • Koketid:
    20 minutter
  • Kategori:
  • Kjøkken:

Fremgangsmåte

1

Lag søtpotetblanding

Sett ovnen på 200 grader og finn frem alle ingrediensene. Start med søtpoteten. Del i terninger og bland inn med olje og krydder, altså salt, chili, spisskummen, paprikapulver og kanel. Når søtpoteten begynner å bli gyllen tar du ut brettet og blander inn kidneybønnene og steker videre i 5 minutter, eller til alt er mørt.

2

Lag guacamole

Bland avokado, hvitløk, sitron, vann og litt salt i en blender. Kjør til en jevn krem.

3

Kutt grønnsaker

Skyll, vask og kutt ingrediensene som skal serveres kalde, altså salat, vårløk, tomat, mais, løk og koriander.

4

Servering

Serverer alt i skåler sånn at man kan forsyne seg selv.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram