Tomatbolle

En herlig bolle med friske smaker. Bakt tomat blir som du sikkert vet særs godt i møte med hvite bønner, pinjekjerner og masse fersk basilikum.

30 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel
(922 vurderinger)
Nøkkelord:

Ingredienser (2 porsjoner)

  • quinoa
    2
    dl
  • rosmarinkvast
    2
    stk
  • cherrytomater
    300
    gr
  • rødløk
    2
    stk
  • olivenolje
  • pinjekjerner
    2
    never
  • hvite bønner
    2
    bokser
  • sorte oliven
    100
    gr
  • fersk basilikum
  • sitronsaft
    3
    ss
  • hvitløk
    1
    fedd
  • balsamicoeddik
    3
    ss
  • salt og pepper

Informasjon

Kalorier (per porsjon): 479kcal
  • Tilberedingstid:
    20 minutter
  • Koketid:
    10 minutter
  • Kategori:
  • Kjøkken:

Fremgangsmåte

1

Bak cherrytomatene

Bak cherrytomatene og løken i ovnen på 200 grader til tomatene faller sammen og blir litt sorte i kantene.

2

Kok quinoa og rist pinjekjerner

Kok quinoa med rosmarin etter anvisning og la den kjøle av seg litt. Rist pinjekjernene i en tørr stekepanne og skyll de hvite bønnene.

3

Bland sammen dressingen

Bland sammen dressingen. Her kan du faktisk bruke stavmikser så du får blandet dressingen godt.

4

Servering

Vend sammen alle ingrediensene i en stor bolle og smak til med salt, pepper og en god olivenolje.