Ingredienser
- 2 bokser kidneybønner
- 300 gram shiitake
- 1 løk
- 4 fedd hvitløk
- 4 ss olivenolje
- 4 fedd hvitløk
- 1 ts spisskummen
- 2 ts røkt paprikapulver
- 0,5 ts salt
- 2 tomater
- 2 vårløk
- 1 neve koriander
- 1 chili
- 1 rødløk
- 1 lime
- wraps
- 2 tomater
- 1 boks mais
- 1 agurk
- 1 avokado
- syltet rødløk
- salt og pepper
Fremgangsmåte
- Skyll bønnene. Del opp soppen og stek den i olje. Ha i finkuttet løk og hvitløk, stek videre. Når soppen er ferdig og løken blank, kan du tilsette bønner og krydder og steke videre på middels til lav varme i 15 minutter. Tilsett gjerne litt vann om det blir for tørt. Smak til med salt.
- Finhakk tomater, vårløk, rødløk, koriander og chili og bland sammen. Smak til med sukker, salt, pepper og lime.
- Varm lefsene i en tørr panne eller i mikrobølgovnen. Skyll mais, del agurk i staver og avokado i skiver. Dekk bordet med salsa, bønnestuingen og resten av tilbehøret. Har du ikke syltet rødløk, kan du kjapt lage det selv.