Ingredienser
- 1 pose nacho chiops
- 2 hjertesalat
- 1 boks cherrytomater
- 1 boks mais
- 1 rødløk
- 3 vårløk
- 1 neve fersk koriander
- srirachasaus
- lime
- 1 søtpotet
- 2 bokser kidneybønner
- 1 ss spisskummen
- 1 ss paprikapulver
- 1 ts salt
- 1 ts chilipulver
- 1 ts kanel
- ekstra jomfru olivenolje
- 2 avokado
- 1 fedd hvitløk
- 2 ss sitronsaft
- vann
- salt og pepper
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 200 grader og finn frem alle ingrediensene. Start med søtpoteten. Del i terninger og bland med olje og krydder, altså salt, chili, spisskummen, paprikapulver og kanel. Når søtpoteten begynner å bli gyllen tar du ut brettet og blander inn kidneybønnene og steker videre i 5 minutter, eller til alt er mørt.
- Bland avokado, hvitløk, sitron, vann og litt salt i en blender. Kjør til en jevn krem.
- Skyll, vask og kutt ingrediensene som skal serveres kalde, altså salat, vårløk, tomat, mais, løk og koriander.