Ingredienser
1 kg potet
0,5 dl ekstra jomfru olivenolje
1 grønn paprika
1 gul paprika
1 rød paprika
2 fedd hvitløk
50 gr kalamataoliven
100 gram feta
2 ss sitronsaft
1 neve fersk bladpersille
salt og pepper
Slik gjør du
Kutt potetene i tynne båter. Kutt paprika i brede skiver. Finhakk hvitløk og bladpersille.
Vend potetene i olje, sitronsaft, oregano, salt og pepper. Bak på 250 grader til de er gylne og litt brune. Vend paprika i olje, hvitløk, salt og pepper. Bak i ovnen sammen med potetene. Bak til de er lett brente. Vend gjerne underveis.
Bland inn oliven og smuldre over fetaost. Topp med bladpersille.
Tips og notater
- Har du en squash liggende i kjøleskapet? Kutt den i skiver og vend sammen med paprikaen før du steker den i ovnen.