Ingredienser
4 fedd hvitløk
2 dl valnøtter
2 bokser hakkede tomater
1 chili
1 løk
2 bokser sorte bønner
1 ts spisskummen
3 ss fersk koriander
1 ts paprikapulver
1 ts oregano
1 ts bakepulver
4 dl mais
2 egg
1,5 dl hvetemel
1,5 dl melk
2 vårløk
rømme
chiliflak
lime
salt og pepper
Slik gjør du
Knekk eggene i en bolle og pisk inn melk, mel og bakepulver. Vend inn mais og vårløk og krydre med salt og pepper. Stek små fritters i olje i en stekepanne. La oljen renne fra på et kjøkkenpapir.
Stek løk, hvitløk og chili til løken er blank. Tilsett spisskummen, paprikapulver, oregano og koriander og hell over hakkede tomater. Tilføy så hakkede valnøtter og bønner. La det koke inn.
Smak til rømme med salt, pepper og chiliflak. Dette er din dressing.
Tips og notater
- Topp gryten med lime og fersk koriander.