Ingredienser
- 1 løk
- 3 fedd hvitløk
- 2 stilker stangselleri
- 3 ss olivenolje
- 3 ts red curry paste
- 1 boks hakkede tomater
- 1 boks kokosmelk
- 1 terning grønnsaksbuljong
- 2 bokser grønne linser
- 1 pose spinat
- 5 dl vann
- chiliflak
- nudler
- salt og pepper
Fremgangsmåte
- Finsnitt løk og finhakk hvitløk. Kutt stangselleri i biter.
- Varm oljen i en kjele og surr løk, stangselleri og hvitløk til den er blank. Bland inn curry paste. Tilsett tomatene, kokosmelk, vann og en knust buljongterning. La det koke i omtrent 5 minutter, under omrøring. Tilsett linser og spinat og la det koke noen minutter til.
- Ha i nudler og kok til de er møre. Smak til med salt, pepper og chiliflak.