Ingredienser
1 løk
2 stk stangselleri
3 fedd hvitløk
3 ss olivenolje
3 ts red curry paste
1 boks hakkede tomater
1 boks kokosmelk
1 terning grønnsaksbuljong
2 bokser grønne linser
1 pose spinat
5 dl vann
chiliflak
1 pakke nudler
salt og pepper
Slik gjør du
Finsnitt løk og finhakk hvitløk. Kutt stangselleri i biter.
Varm oljen i en kjele og surr løk, stangselleri og hvitløk til den er blank. Bland inn curry paste. Tilsett tomatene, kokosmelk, vann og en knust buljongterning. La det koke i omtrent 5 minutter, under omrøring.
Tilsett linser og spinat og la det koke noen minutter til.
Ha i nudler og kok til de er møre. Smak til med salt, pepper og chiliflak.
Tips og notater
- Red curry paste kan variere veldig i styrke. Smak deg fram!